Schilderwerk is een ambacht waar veel bij komt kijken, geduld, precisie ,vakkennis, technieken, ervaring en liefde voor het vak. Is uw huis toe aan een opfrisbeurt of wilt u gewoon eens iets anders? Met gebruik van goed materiaal kan uw huis veranderd worden in de laatste trends of naar eigen wensen.

 

Rabelink schilderwerken is dé schilder in de Achterhoek. Gevestigd in Gelderland, Doetinchem is Rabelink schilderwerken het eenmans bedrijf met ruim 40 jaar ervaring in het schildersvak. Het doel is voor het beste resultaat te gaan en 100% kwaliteit en netheid te leveren. Voor advies en vrijblijvende offerte op maat  belt u met 06 – 48 58 36 22 of via het contactformulier.

 

Winterschilder

In de periode van 14-11-2016 tot en met 17- 3 -2017 geldt er winterkorting, ongeacht de duur van het werk.Deze korting, kan op een werkdag van 7.5 uur al oplopen tot € 37.50 . Dit geldt voor zowel binnen als buitenwerk voor particulieren. Bij buitenschilderwerk moet de temperatuur boven 0 graden celsius zijn en de luchtvochtigheid onder 85%, zo heeft men prima condities om te schilderen.

Bovendien geldt ook hier het lage 6% BTW tarief.