Schilderklus? Bel ons: +31 (0) 6 - 48 58 36 22

houtrot

Houtrot is de belangrijkste oorzaak van problemen met woningen. Er ontstaan gevaarlijke situaties wanneer houtrot steunbalken, houten kozijnen en deuren aantast. We hebben de pech dat in het vochtige Nederlandse klimaat makkelijk schimmels kunnen ontstaan, waardoor hout wordt aangetast. Hierdoor kan houtrot ontstaan. Goed onderhoud van hout voorkomt dat het vocht in het hout kan trekken. Hierdoor worden problemen voorkomen zoals houtrot, verzakking van de bouwconstructie en lekkage.

Voorkom problemen, laat uw houtrot repareren!

Heeft u last van houtrot? In het beginstadium van houtrot kunnen de aangetaste delen relatief simpel worden verwijderd door onze vakmensen. Daarna wordt het hout weer opgevuld. Dit kan alleen als de houtrot nog niet te vergevorderd is. Wanneer er sprake is voor doorgewoekerde houtrot zullen wij de verschillende mogelijkheden voor houtrotreparatie met u doorspreken. Tevens biedt Rabelink schilderwerken een onderhoudsplan aan voor schilderwerk, waarmee houtrot kan worden voorkomen.

U kunt vrijblijvend contact met ons op nemen voor meer informatie over het repareren van houtrot, vrijblijvend advies of een offerte op maat.