Schilderklus? Bel ons: +31 (0) 6 - 48 58 36 22

referenties

In de 4 weken dat Henk aan ons bedrijfspand Keppelseweg 28 heeft gewerkt, hebben wij ,zowel ons personeel hem leren kennen als een prettige persoonlijkheid, met groot vakmanschap. Zijn opgeruimde wijze van werken heeft op geen enkele wijze de bedrijfsvoering gestoord. Ons ruim honderd jaar oude pand vraagt toch wel een iets andere benadering dan een regulier pand. Juist de benadering van Henk dat hij het gehele pand zelf wilde doen, mits we hem daar de tijd voor gaven, alle oude verflagen wilde verwijderen, hebben bij ons de doorslag gegeven hem de opdracht te gunnen en dit zal zeker niet de laatste keer zijn.

Er blijkt een groot verschil tussen schilderen en schilderen!

Hans te Kloeze, algemeen directeur van Publishing House, Keppelseweg 28 te Doetinchem.

 

In de tijd dat Henk bij ons aan het werk was, is hij overgekomen als een professionele schilder, die zijn werk als geen ander uitvoert. Hij geeft goede kleuradviezen, is op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen op schildersgebied en werkt in een hoog tempo. De prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend en als persoon is Henk opgeruimd, vertrouwd en prettig om mee samen te werken. Wanneer je voor hem kiest, weet je zeker dat je huis er als een plaatje uit komt te zien! 

P. Mulder  te Doetinchem

 

Henk voert sinds 2001 al het grote schilderwerk aan ons huis aan de Wilhelminastraat in Doetinchem uit, zowel binnen als buiten. Hij is secuur en toch snel. Hij werkt met goede materialen, zoals Sikkens verven. En hij werkt netjes, waar nodig plakt hij alles goed af. Verder komt hij regelmatig met goede tips voor klein onderhoud en het in conditie houden van het verfwerk. Tenslotte is het een aardige kerel die je gerust de sleutel van je huis kan toevertrouwen. Dan schildert hij lekker door en kan je zelf naar je werk.

Annelies Schuurman en Marius Schoppink

 

Via een flyer kwam je bij ons binnen .Ondertussen is de klus geklaard en heeft t hele gezin t nog steeds over hhhh”Henk!” , onze zoontjes vonden je geweldig maar wij ook. We hebben weleens wat schilders in huis gehad maar jij bent de topper : rustig, netjes, altijd monter en heel bekwaam !! Je mag terugkomen volgend jaar! Dank!

Esther Remijn